Cykelcentrum är en etablerad cykelbutik i Borlänge sedan 1987. Huvudsakligen säljer vi välkända och välrenommerade cykelmärken, tillbehör, kläder och reservdelar. Vi har egen cykelverkstad för bästa service åt våra kunder. Vi säljer även långfärdsskridskor, längdskidor och tillbehör. Vi slipar långfärdsskridskor samt slipar och vallar skidor.

Vi utökar personalstyrkan

SERVICETEKNIKER

Vi söker dig som vill jobba med kunniga kollegor och vara en spelare i teamet. Passion för cykling och uteliv är ett plus i kanten, liksom god kunskap i svenska språket och rökfrihet.

 

Du som söker arbetet är duktig på, och har känsla för att reparera, skruva och montera. Arbetet innebär reparation, montering och service av cyklar, längdskidor och långfärdsskridskor. Du är engagerad, positiv, självdriven och har en väl utvecklad känsla för service och kundbemötande. Blandat med montering och cykelreparationer ska du även hjälpa kunder i butik och vara ett stöd till dina kollegor.

 

Du måste vara medveten om att arbete i cykelbutik innebär arbete då våra kunder är på plats, dvs även på kvällar och lördagar. Under våren och sommaren är det högt tryck i butiken, då krävs stor flexibilitet och arbetsinsats.

 

Vi tillämpar intervju med arbetsprov.

Placering: Borlänge
Anställning: Tillsvidare, hel- eller deltid
Lön: Enligt avtal, Handels
Tillträde: Snarast

Frågor om tjänsten besvaras av: Per-Åke Pettersson 0243-136 47 

Maila din ansökan och CV till: perake@cykelcentrum.se

Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!