Längdskidor och allt som hör till har vi i massor.
Vi har kläder, pjäxor, stavar, stavfodral, skidfodral, vallor, trugor, remmar, vallabord, ja du, "you name it" och vi har det.
Slipar och vallar skidor gör vi självklart också.

Skidartiklar kommer att finnas på hemsidan i framtiden.

Vi har sålt och vallat längdskidor sen 2004 och i och med det har vi byggt upp en bra kompetensnivå. Med hjälp av denna kompetens har vi på köpet fått ett gott rykte. Flera i personalen har arbetat med skidor sen starten 2004 och gör det än idag. En i personalen har även jobbat som vallare och testpilot i Team Coop/Exspirits. Och kanske viktigast av allt, vi åker mycket skidor själva.

Hur ligger vi till i pris då, kanske du frågar dig. Jo, vi ligger bra till i pris, vi tål att jämföras.

Har du inte möjlighet att titta in i butiken så är du välkommen att maila eller ringa oss och prata skidor. I butiken finns även den utrustning som krävs för att kunna välja ut ett par skidor till dig även om du inte har möjlighet att komma in till butiken.

Vi älskar skidor och välkomnar dina frågor och funderingar.

Product added to wishlist
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!