Crescent 2022 Elder

Crescent 2022 Elder

Crescent
YEC7805834
Slut i Lager
29 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent 2022 Elder

 

Har du bestämt dig för att börja cykelpendla? Då väntar Elder på dig! En komplett utrustad elcykel med ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri. Med dämpad framgaffel fungerar cykeln bra även på sämre vägar, grus eller kullersten. Motorn sitter centralt i vevpartiet och både den och systemet som styr den är vårt egenutvecklade EGOING. En stor och tydlig display visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet sitter snyggt integrerat i en skålning på undersidan ramröret.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen.
Elder har 10 växlar och fullt utrustad med skärmar, godkänt ramlås, belysning och stöd. Pakethållaren har AVS klicksystem, fäst en väska eller korg med ett klick. Montera på en barnstol, eller kärra bak, så löser du familjelogistiken.

Ram
Aluminium
Framgaffel
SunTour NEX-HLO, låsbar från gaffeln
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
Shimano Deore
Växelreglage
Shimano Deore
Vevparti
EGOING 44T 170mm med roterande kedjeskydd
Kedja
Shimano CN-E6090
Kassett
Shimano HG-50 11-36
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201
Hjul
TEC/TEC SSP 375
Ca Vikt
22,5 kg
Lås
-
Motor
EGOING Centerdrivet
7332982026826
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!