Lazer Hjälm Z1 MIPS

Lazer Hjälm Z1 MIPS

BLC2227890129
I lager
2 699,00 kr
Inkl. moms

Lazer Hjälm Z1 MIPS

Storlek
Färg

 
  • Lättaste någonsin. Superlätt material och minimalistisk design gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  • Suverän skydd runt hela huvudet. T-PRO-teknologin är ett tinningskydd som ger ökat skydd vid slag på sidorna av huvudet och MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  • Står emot fler islag. Z1 har Lazer's RBS-system (Rigidity Brace System) som är en inre förstärkning som förbättrar motståndskraften vid ett eventuellt islag, RBS gör att hjälmstrukturen hålls ihop för att minimera huvudskador som kan ske när huvudet slår i flera gånger vid en krasch.
  • Suverän passform. Advanced Rollsys System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln.
  • Oslagbar ventilation. 31 stora ventilationshål drar in luft och håller ditt huvud svalt och om du vill kan du lätt klicka fast Aeroshell för att få bättre aerodynamik och stänga ute sval luft.
4 objekt
5400974004434
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!