DIN LOKALA CYKELBUTIK — BÄST PÅ FÖRMÅNSCYKEL

Vi hjälper dig att införa förmånscykel på din arbetsplats
Fyll i intresseanmälan nedan eller ring oss 0243-13647

FÖRMÅNSCYKEL - PRISVÄRD FRIHET

Tänk att få susa fram mellan husen på en cykel, eller att få njuta av längre turer med en elcykel. Kanske vill du ha ett miljövänligare liv och använda cykeln som en riktig arbetshäst till och från jobb eller skola? Eller så är du mer äventyrlig än så och drömmer om härlig stigcykling i skogen.

Oavsett, att hyra en cykel via sin arbetsgivare är ett fördelaktigt och prisvärt sätt att känna friheten på en cykel. Både vanliga trampcyklar och elcyklar omfattas av reglerna, dock ej sparkcyklar. Cykelcentrum har cyklar i alla prislägen och för den typ av cykling som pasar dig, "vanlig" cyklel, MTB, racer, gravel, hybrider, elcyklar och lådcyklar.

FÖRMÅNSCYKEL - SÅ FUNKAR DET

Du hyr en cykel via din arbetsgivare i 36 månader, därefter kan du välja att lämna tillbaka, eller köpa ut cykeln.

Förmånscykel är precis som det låter - en förmån för dig som anställd. Ett sätt att kunna hyra en cykel under en begränsad period (36 månader).

Kostnaden dras från medarbetarens lön före skatt, ett bruttolöneavdrag och skattas genom ett förmånsvärde.
Eftersom cykeln är en förmån, förmånsbeskattas den.

Med förmånscykel sparar du normalt mellan 20-45% jämfört med privatköp, så visst blir det billigare!

Vilken kostnaden blir beror på vilken cykel du väljer och hur mycket du betalar i skatt. Din nettokostnad beror på din lönenivå och marginalskatt.

Om du som medarbetare önskar att din arbetsgivare erbjuder dig förmånscykel be hen kontakta Cykelcentrum i Borlänge 0243-13647

BLI EN POPULÄR ARBETSGIVARE

Förmånscyklar är efterfrågat och önskat av många medarbetare. Genom att erbjuda förmånscykel får du mer hälsosamma och miljövänliga medarbetare. Dessutom blir du en populär arbetsgivare - utan att det kostar dig något.

Cykelcentrum har ett stort sortiment cyklar, egen verkstad och personlig service - även för förmånscyklar.

Vad kan bli bättre än att erbjuda förmånscykel via din lokala handlareVi erbjuder egna hyresupplägg samt upplägg via Business Bike och Epassi Vill du erbjuda medarbetare förmånscykel? Fyll i formuläret ovan, eller ring oss 0243-136 47så hjälper vi dig

Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!