Bell Hjälm Falcon XR MIPS

Bell Hjälm Falcon XR MIPS

BHFALXR-7152632
Sista produkten i lager
1 399,00 kr
Inkl. moms

Bell Hjälm Falcon XR MIPS

Storlek
Färg

 

XR Spherical är en hjälm som ska göra lite av allt - racing cyclocross, landsväg, den vanliga veckoturen eller långcykling över världen. Falcon XR har "Deep Road" passform, gott om ventilation, Fidlock®-spänne, Ionic+™ antimikrobiell* komfortstoppning – inbyggt i en hjälm som är både utilitaristisk och ekonomisk. Denna mångsidiga hjälm har samma allround-egenskaper och smala profil som XR Spherical samt Mips® Evolve skydd vid vissa krockar. Hjälmen är också kompatibel med Blackburn® Grid COB bakre LED-lampa som integreras sömlöst i den stora bakre ventilen.

  • *Ionic+ antimikrobiell stoppning använder silvermetalliserat garn för att kontrollera hjälmens lukt

Specifikation
- Fusion In-Mold Polycarbonate Shell: skal av Polykarbonat
- Ventilation genom 18 kanaler
- Ionic+™ Antimicrobial Comfort Padding: foder som motverkar lukt och bakterier
- Fidlock® Magnetic Buckle: magnetiskt spänne
- Fäste för glasögon
- No-Twist Tri-Glides™: remmar som inte skruvar sig
- Sweat Guide™
- Vikt: 310 gram (storlek M)

Storlekar
S 52–56 cm
M 55–59 cm
L 58–62 cm

Certifiering
- CPSC Bicycle*
- CE EN1078

Float Fit™ retention system
Ett minimalistiskt, lätt anpassningssystem med gummitäckt ratt som är integrerad med MIPS. Hjälmen har lättviktsremmar med No-Twist Tri-Glides, fästen för snabb justering som samtidigt håller remmarna i rätt position utan att vrida sig.

Mips® Evolve
Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada.

1 objekt
196178155700
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!