• -1 000,00 kr
Monark 2023 Karin 3-vxl

Monark 2023 Karin 3-vxl

Monark
YOM2335101
I lager
6 995,00 kr 7 995,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

Cykeln kan köpas/betalas här i webbshopen, men kan inte skickas med hemleverans eller till ombud. Den går endast att hämta ut i vår fysiska butik i Borlänge!

Storlek
Färg

 

Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. Treväxlade Karin är ett original i tiden, med den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med en klassisk hängmatteram i aluminium, och däck som rullar skönt och lätt, blir varje tur på denna cykel angenäm. En bekväm sadel och ergonomiska handtag gör Karin till en skön cruiser, på väg hem från festen, på utflykt eller till jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör sig denna cykel i alla väder och oavsett kläder. Med korg fram och praktiska AVS-klickfästen för korg, låda eller väska på pakethållaren, får du med dig allt du behöver.

Ram
Aluminium
Framgaffel
High-Tensile stål stel
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
-
Växelreglage
Shimano Nexus 3 DX
Vevparti
Shimano 16T
Kedja
Spectra/KMC rostskyddsbehandlad.
Kassett
Shimano 18T
Bromsar
Shimano Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
Hjul
Shimano/Spectra
Ca Vikt
-
Motor
EGOING, Framhjul 36V 11,6Ah med integrerad belysning
5 objekt
7332982012799
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!