Crescent Holma

Crescent Holma

YQC7165101
Sista produkten i lager
10 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Holma

Storlek
Färg

 

Holma är en hybridcykel som är fullt utrustad, perfekt som pendlar- eller trekkingcykel. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att det enkelt går att klicka på väska eller korg.
Styret är en aning uppåtvinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter bekväma handtag. Styrstammen kan justeras så att du enkelt ska kunna hitta en bekväm position. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Med sina16 växlar har Holma en utväxling för varje lutning och de hydrauliska skivbromsarna är dimensionerade för samma förhållanden och för tung last.
Lamporna gör att du syns och ser bra och kan fortsätta cykla även när solen har gått ner och tack vare reflexranden på däcken syns du bra även från sidan. Alla dessa komponenter sitter monterade på en lätt, stark aluminiumram som tål allt en pendlare eller riktigt äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Ram
Aluminium
Framgaffel
Aluminium/High-Tensile stål
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
Shimano Alivio
Växelreglage
Shimano Alivio Mix
Vevparti
Shimano® TY-501® 46x30 170 mm
Kedja
Shimano® HG-40
Kassett
Shimano® HG-31-8, 11-34
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT200
Hjul
Spectra TEC
Ca Vikt
-
2 objekt
7332982028448
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!