Crescent Elina 400Wh

Crescent Elina 400Wh

Crescent
YEC9375168
I lager
21 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elina 400Wh

Storlek
Färg

 

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.

Denna cykel har ett pakethållarbatteri på 400wh som du kan plocka ur cykeln och ta med dig. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Ram
Aluminium, Lågt insteg
Framgaffel
High-Tensile stål
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
-
Växelreglage
Shimano Nexus 7 DX
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Kedja
Z408RB
Kassett
Shimano 16T
Bromsar
Shimano Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano
Hjul
Shimano/Spectra
Ca Vikt
22,9 kg
Motor
EGOING Framhjulsdrivet
3 objekt
7332982037204
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!