Monark 2022 E-Nytan

Monark 2022 E-Nytan

YEM3775532
Sista produkten i lager
26 995,00 kr
Inkl. moms

Monark 2022 E-Nytan

Storlek
Färg

 

En elcykel som skapar ”habegär” hos den designmedvetne. I sadeln på e-Nytan tar du dig fram med stil och komfort. Ramen är inte bara fin att se på, den är också stabil med lågt insteg och ger en sittställning med utmärkt överblick på trafiken. Du sitter skönt i den mjuka komfortsadeln och hela ekipaget andas snygg retrolook. Framtill har denna elcykel en pakethållare som ger cykeln både visuell karaktär och en praktisk funktion, eftersom du med det smarta AVS-klicksystemet enkelt kan sätta på och ta av korgar och väskor. Ramens matta lack än nästan sammetslik i sin finish och matchas med guldfärgade ekrar och dekor. Med 250w elmotor i framhjulet tar du dig fram snabbt utan större ansträngning. e-Nytan är enkel att manövrera; välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten.

  • e-Nytan är utrustad med Monark/Crescents egenutvecklade system EGOING. På styret finns en LED-display där du ser effektläge och batteriets aktuella laddnivå. Ett 11,6 Ah låsbart batteri sitter integrerat i bakpakethållaren.
  • Displayen på styret håller dig uppdaterad och där kan du enkelt välja assistansnivå. Cykelns batteri sitter stabilt i pakethållaren.
  • Pakethållaren som dessutom har en smart AVS-funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Se film nedan.
  • Denna cykel kommer med skärmar, stöd, godkänt ramlås belysning, sju växlar, handbroms och fotbroms.
Ram
Aluminium
Framgaffel
High-Tensile stål
Framväxel
-
Bakväxel
Shimano® Nexus 7®
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Vevparti
Shimano®
Kedja
Spectra/KMC rostskyddsbehandlad.
Kassett
Shimano® 20T
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Hjul
Shimano/Spectra
Ca Vikt
-
Lås
AXA Solid +
Motor
EGOING, Framhjul
1 Produkt
7332982028653
No reviews
Product added to wishlist
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!