Välkommen att boka tid genom att ringa till butiken på 0243- 136 47 eller maila till butiken@cykelcentrum.se

Precision Fit

Precision Fit gäller endast för racercyklisten och är en investering för att du ska kunna cykla mer bekvämt än tidigare eller att cykla hårdare och längre än tidigare. Det handlar om att få dig närmare dina cykelmål, vad de nu än må vara.
En Precision fit hjälper dig mot dina mål genom att optimera din körställning för effektivitet och komfort.

Precision Fit utvecklades för att säkerställa att Treks cyklister skulle få ut maximal effektivitet i sin cykling men erfarenheten har visat att Precision fit har en mycket bredare tillämpning.

Smärta är inte en normal del av cykling, och det finns ingen "quick-fix" för kronisk obehag och hämmad prestanda som kommer med det.
Precision fit bygger på varje individs specifika fysiska förutsättningar och är ett resultat av en diskussion, utvärdering och analys. Detta leder i sin tur till unika lösningar för de specifika utmaningar och behov den enskilda cyklisten har.

För vem passar Precision Fit?

Svaret är att de flesta kan dra fördel av en Precision fit, men de största positiva förändringarna får de som har något problem. Det kan vara ömmande knän, höfter, ryggar, axlar eller handleder. Andra exempel på problem som kan anlyseras är domningar i händer, fötter och mjukdelarna där kroppen och sadeln möts.
En annan anledning till att göra en Precision fit är att du bara vill bli en snabbare och mer kraftfull cyklist.

Bra att veta

Precision Fit utförs endast för racercyklister. En genomgång tar mellan 2 till 3 timmar och kostar 1.800 kronor.

Ta med din cykel, cykelskor, cykelkläder och gärna en vattenflaska vid besöket.

Mer information finns om du följer nedanstående länk:

http://www.trekbikes.com/us/en_US/precision_fit/

Kom ihåg, det ska vara skönt att cykla!

Product added to wishlist
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!