• -1 200,00 kr
Crescent Starren

Crescent Starren

Crescent
YQC3685802
Sista produkten i lager
9 795,00 kr 10 995,00 kr -1 200,00 kr
Inkl. moms

Crescent Starren

Storlek
Färg

 

Starren är ett den idealiska pendlarcykeln. Du får en snabb, funktionell och dessutom säker hybridcykel som kan ta dig dit du vill i många år framöver.
Denna hybrid är utrustad med skärmar, stöd och en pakethållare med AVS-snabbfästen, som gör att du kan sätta på väska eller korg med bara ett klick.
Den fjädrande framgaffeln i kombination med den lätta, starka aluminiumramens geometri och de grova däcken ger både kontroll och bra känsla på grus. Och vill du köra fort på asfalt är det enkelt att låsa fast gaffeln i stumt läge och låta benen jobba på. De 8 växlarna från Shimano ger dig resurser att klara allt från enklare bergsbestigning till kittlande snabba backar. Farten kontrolleras effektivt med de hydrauliska skivbromsarna. Styre, styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt och stark aluminium och de är designade för att ge dig en bekväm sittställning som enkelt kan justeras.

Ram
Aluminium
Framgaffel
Dämpad, SunTour NEX-HLO, låsbar på gaffel
Bakväxel
Shimano Acera
Växelreglage
Shimano Acera Mix
Vevparti
Spectra 44T 170 mm, Aluminium/stål
Kedja
Shimano HG-40
Kassett
Shimano HG-31-8, 11-34
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201
Hjul
Spectra TEC
Ca Vikt
-
2 objekt
7332982026161
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!