Crescent Elora 400Wh

Crescent Elora 400Wh

Crescent
YEC9774752
I lager
29 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elora 400Wh

Storlek
Färg

 

Elora är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden.

Med en stark aluminiumram med lågt insteg gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn. Denna cykel har ett pakethållarbatteri på 400 wh som du kan plocka ur cykeln och ta med dig. Med ett knapptryck väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland de 7 växlarna. En tydlig färgdisplay ger dig full koll på läget när du cyklar.

Elora är fullt utrustad med godkänt ramlås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Cykeln kommer med en cykelkorg fram där en cykelväska anpassad för korgen ingår. Korgen som är avtagbar möjliggör att du enkelt kan klicka fast andra väskor eller korgar på pakethållaren.

 

Ram
Aluminium, lågt insteg
Framgaffel
-
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
Shimano® Nexus® 7
Växelreglage
Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
Vevparti
EGOING 38T 170mm
Kedja
Z610HXRB
Kassett
Shimano® 16T
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Hjul
Shimano/Spectra
Ca Vikt
24.6
Lås
AXA Solid +
Motor
EGOING Centerdrivet
4 objekt
7332982030809
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!