Crescent Elva 20 500Wh

Crescent Elva 20 500Wh

YEC7315132-24
Sista produkten i lager
44 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elva 20 500Wh

Storlek
Färg

 

Sportig och lättrullad med senaste wireless teknik, avskalad design och superkrafter – så sammanfattar vi denna kvalitetspendlare som löser transporten med och utan elassistans.
Eli och Elva svarar snabbt och kraftfullt när du påkallar action. Tryck på knappen på ramens överrör och ”the power is on”. Performance elcykel-systemet från Bosch är av senaste smarta generationen, det innebär hög precision i motor och i displayens gränssnitt. Motorn har ett vridmoment på 75 Nm och driver upp till 25 km/h. Det ger dig massor med extra kraft i motvind och när det går uppför.
Vill du trampa för egen maskin? Trampa snabbare eller stäng av elassistansen och få till ett träningspass påväg hem från jobbet. Du växlar med högsta precision med Shimanos 11-delade XT-grupp. Hur snabbt det går och andra kördata ser du i displayen. Koppla upp mot din telefon och tillgång till massor av extra smarta funtioner i displayen och via Flow appen. Du byter assistansläge när du cyklar och styr displayen via en smart s.k ”command button” på styrets vänstra sida.

När det går snabbt på cykelbanan är tryggheten i bra bromsar extra viktig. De hydrauliska skivbromsarna från Shimano har fått en 180 mm skiva för extra bromskraft.
Eli och Elva har aerodynamisk designade ramar som bygger på samma grundgeometri men med där den ena modellen har ett sluttande överrör för ett lägre insteg. Båda ramarna gömmer såväl det kraftfulla 500 wh powerpack-batteriet från Bosch som kablage från växlar och bromsar. Det ger ett rent uttryck och tillsammans med grafik som subtilt framträder under den matta asfaltsfärgade lacken, ger det en premiumkänsla till designen. Du sitter skönt i sadeln, framåtlutad för att inte brottas onödigt med vinden. Dämpargaffel fram ger extra komfort. Den vridstyva men lätta styrstammen är justerbar och hjälper dig att hitta rätt sittställning. När det är dags att ladda batteriet gör du det genom laddporten i ramen eller genom att ta ut batteriet.

Baktill sitter en lätt och snyggt designad pakethållare elegant monterat i sadelstaget. Den är försedd med smarta fästen att klicka på en väska eller korg.
Styrhuvudet, framtill på ramen har dolda fästpunkter för att även kunna utrusta din cykel med en pakethållare fram. Matchande pakethållare och förvaringslösningar att klicka på fram och bak på cykeln finns i Spectra Prontos tillbehörsprogram.
Att rulla lätt har varit i fokus när vi utvecklade denna cykeltyp. De punkteringsfria Spectra Pergo däcken är optimerade för allroundpendling på slätt underlag. Snygga skärmar skyddar cyklist och omgivning från smuts och väta från vägbanan.
Integrerade bromsljus, kvalitetsbelysning fram samt reflexer och reflexsidor på däck gör dig trygg i trafiken. När du parkerar din cykel låser du med det godkända låset i ramen. Komplettera med ett tillhörande plug-in lås för att fästa kring cykelstället. 3 månaders
stöldskyddsföräkring ingår vid köp.
Eli och Elva designas, utvecklas och byggs i Varberg på svenska västkusten, precis som resten av elcyklarna i Crescents sortiment.

Ram
Aluminium
Framgaffel
Dämpad Suntour NEX-NLO
Bakdämpare
-
Framväxel
-
Bakväxel
-
Växelreglage
Shimano XT
Vevparti
38T 170mm
Kedja
Shimano LG-500
Kassett
Shimano Deore 11-42T
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201 Disc 180/160
Hjul
TEC/Spectra 21
Ca Vikt
27 kg
Motor
Bosch Performance
1 objekt
7332982033473
No reviews
Produkt tillagd i jämförelsen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Vi använder även Google Analytics för att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Du kan läsa mer om Cookies på PTS hemsida. Klicka här!